lördag 8 november 2008

Nya lägenheten

Nu har vi det så fint, så fint.
...med modifikation alltså.

För det står ju fortfarande bråte lite överallt, vi har inte fått upp taklampan (eftersom uttaget sitter fel i rummet, så vi måste borra i betongtaket, och vi tänkte fråga husvärden först om han kanske kunde göra det) och vi har inte sorterat ut alla ton CD-skivor som (mestadels) Simon samlat på sig under sig punkartid. Som sig bör var han inte speciellt noggrann med deras skötsel då heller, så det är mest olika delar av CD-fodral och booklets som ligger huller om buller i en kasse. Vi saknar också en hel del skivor som förmodligen ligger undangömda eller hemma hos nån annan.

...men vi har fått fina stolar till bordet nu, och råttorna är glada råttor. Såhär fint har vi fått det nu!

Nya bordet med fina stolarna!



Råttboet.


Diger...

...och Döden.

Vi har räknat ut att vi kan ha en middag för 19 personer hemma nu, med alla stolar vi har. Sex till varje matbord, tre datorstolar (en bör dock inte få vistas inomhus längre), två klappstolar och två extrastolar. Sen har vi också tre balkongstolar, så vi skulle kunna kasta ut tre gäster dit också. Plus våra två soffor. Om nån vill ha en galamiddag eller två så kan man boka in sig hos oss.

5 kommentarer:

Smarta vardagstips sa...

Vilket tjusigt bord med stolarna, var har ni köpt det?
Söta råttor också, ska bli kul att träffa dem när det nu blir!

Johanna sa...

Vi har faktiskt köpt dem i omgångar på Blocket, först bordet och sen stolarna, av olika personer. Det var väldigt roligt att de passade så bra ihop med varann, och att stolarna passade med tapetfärgen var ännu roligare! Vi betalade 950 kr för bordet och 300 kr per stol, så ett jättekap var det verkligen.

Och råttorna får vi väl hoppas att ni träffar snart, vi lär ta med dem till julfirandet, var nu det blir. Sen tycker jag ju att ni får komma till oss på nyår som sagt. =)

Smarta vardagstips sa...

Ja det tror jag absolut att vi kan. Julfirandet har vi fortfarande inte spikat, det är lite rörigt i den andra delen av släkten just nu så vi får väl se vad som händer...

Tore Kullgren sa...

"Sex till varje matbord", höhöhö...

Johanna sa...

Tore, tänk på det nästa gång du kommer på besök. ;)